En gruppe danske mænd udgiver i morgen bogen ”117 grunde til at han ikke ringer tilbage”. Målet er at forhindre danske kvinder i unødig depression og fortvivlelse, når den nye fyr ikke ringer tilbage. ”Grunden er altid helt legitim,” siger gruppens talsmand, Naser Khader.

Tømmer du også et unævneligt antal isbægre fra Ben & Jerry’s, mens Bridget Jones kører over skærmen for 12. gang? Sværger du sammen med veninden, at du er helt færdig med de svin til mænd? For han ringer aldrig tilbage efter 2. date. Og han svarer aldrig på dine sms’er – og når han en sjælden gang gør, er det med en lam undskyldning om, at han ”bare har haft meget at se til”.

Fortvivl ej, for hjælpen er nær. Det hævder i hvert fald forfatterne bag bogen ”117 grunde til at han ikke ringer tilbage”. Naser Khader fra Det Konservative Folkeparti er talsmand for gruppen og single. Han forsikrer RokokoPostens kvindelige læsere om, at manden altid har en gyldig grund.

Var til Dungeons & Dragons-konkurrence
Gruppen bag bogen tæller over 50 kendte og ukendte danske mænd, der alle har oplevet flere grædende eller arrige kvinder, som højlydt har brokket sig over den manglende respons.

”Og det er simpelthen bare træls,” lyder det fra Peter Christensen, skatteminister (V). Han er i dag lykkeligt gift, men bidrager til bogen ud af solidaritet med sine kønsfæller.

”Jeg datede engang en pige, som slet ikke kunne forstå, at jeg pludselig kunne gå under jorden i flere uger af gangen. Hun havde slet ikke blik for min deltagelse i Dungeons & Dragons-konkurrencer (berømt online-rollespil, red.), hvor min tilstedeværelse var absolut påkrævet,” beretter Danmarks skatteminister.

Mossad headhunter DR-ansatte
Flere mænd bekender i bogen, at det er et spørgsmål om liv eller død, når de udebliver fra middagsaftaler eller aflyser fem minutter i mødetidspunktet. Ofte drejer det sig om livsvigtige missioner, siger de to DR-værter, Kaare Quist, der er vært på DR’s populære program Kontant, og tv-lægen Peter Qvortrup Geisling. De har begge været i opstartsfasen af et forhold, som gik fløjten, fordi den israelske efterretningstjeneste Mossad ringede.

”Ja, det gjorde de sgu, ” siger Kaare Quist, da RokokoPosten møder ham i Kontants studie.

”Hvad kan en mand gøre, når han pludselig står med ansvaret for kontraterrorisme  – let’s face it, det er ikke hver dag, man får sådan et tilbud,” uddyber Quist og opfordrer kvinderne til at udvise overbærenhed. Han bakkes op af Peter Qvortrup Geisling:

”Kvinder, som dater mænd fra DR, må finde sig i, at vi er uløseligt forbundet med verdens brændpunkter.”

Når skeden er slap
Det er dog ikke kun udefrakommende hændelser, som forhindrer den danske mand i at ringe tilbage. Man må erkende, at også kroppen spiller en vis rolle, forklarer talsmand Naser Khader til RokokoPosten.

”Har man en kraftig formodning om slap skede på den kvinde, man lige har kysset med til… jahh, for eksempel en julefrokost med andre Konservative, så tager man kun pligtskyldigt imod hendes nummer bagefter,” siger Naser Khader, som subtilt hinter, at han altså har været ude for en del af den slags episoder. Han tilføjer:

”Lad dette hermed være en opfordring til kvinder om at lave flere knibeøvelser.”

De kvindelige læsere af RokokoPosten kan altså gøre noget proaktivt for at fremme flere sms’er og opkald.