Den syriske diktator, Bashar al-Assad, planlægger en krig mod den syriske civilbefolkning uden et mandat fra FN’s sikkerhedsråd.

Efter længere tids ustabilitet og vold i det mellemøstlige land Syrien erklærer landets diktator, Bashar al-Assad, at han vil lancere et fredsskabende angreb på landets civile befolkning, selvom der ikke foreligger et mandat fra FN’s sikkerhedsråd.

“Nu har verdenssamfundet i to år set passivt til, mens truslen mod Syriens diktatur fra landets befolkning kun er blevet større. Derfor har jeg, efter samråd med mig selv samt mine nepotistisk udpegede familiemedlemmer og venner i mit regimes top, besluttet mig for at skride ind med en militær intervention,” siger al-Assad i et interview med RokokoPosten.

Dybt beklageligt
“Det er beklageligt, at det skal komme så vidt. Men hvis jeg selv og min kleptokratiske magtelite fortsat skal holde landet i et jerngreb, er det af afgørende betydning, at vi slår hurtigt og brutalt ned på dem, som ikke bryder sig om os. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at hvis ikke det internationale samfund vil forsvare det syriske diktatur, så vil vi,” forklarer han.

Den syriske diktator planlægger at udføre angrebet på civilbefolkningen med en bred vifte af både konventionelle og mindre konventionelle våben:

“En af fordelene ved at være en halvskør diktator i et militærdiktatur er, at jeg har en gigantisk hær og en hel masse våben liggende. Vi har flyvemaskiner, tanks, massevis af bomber og en hel masse tønder, som lugter virkelig sært. Plus fedladne generaler med solbriller, som jeg er i familie med, og som ikke er bange for at bruge nogen af delene. Jeg tænker, at vi bare kan prøve os lidt frem og se, hvad der virker bedst.”

Ikke fordi jeg kan lide det
Adspurgt om, hvorvidt det ikke er problematisk for et statsoverhoved at udføre bombekampagner og lignende mod egne borgere, benægter al-Assad.

“Hvis man ikke kan udføre massakrer på sin egen befolkning, skal man nok overveje det med at blive diktator i Mellemøsten en ekstra gang. Det er klart noget, jeg om nødvendigt kan gennemføre. Men altså, det er jo ikke fordi, jeg godt kan lide at slagte civile,” siger diktatoren, men tilføjer så eftertænksomt:

“Eller jo, måske en lille smule, egentlig.”