Efter den politiske redning af DR UnderholdningsOrkestret har ensemblet udnævnt Søren Pind til officiel forsanger. Løkke bliver gæstesolist på førsteviolin.

Højst overraskende er det lykkedes et flertal uden om regeringen at tvinge Danmarks Radio til at bibeholde det kendte og elskede underholdningsorkester. Det sker i erkendelse af, hvor uansvarligt det ville være, hvis København skulle klare sig med blot 5-6 symfoniske orkestre.

Men ikke nok med det. DR UnderholdningsOrkestret har også udnævnt den tidligere minister og nuværende folketingsmand for Venstre, Søren Pind, til ny forsanger.

Holder armslængdeprincip
Derfor er det en stærkt begejstret Søren Pind, RokokoPosten møder i Danmarks Radios koncerthus. Han afviser blankt, at udnævnelsen har noget som helst med politik at gøre.

“Jeg kan garantere, at jeg udelukkende er blevet valgt til denne stilling på grund af min stemmes kvaliteter. Når jeg deltager i koncerter, vil der også blive anvendt et håndfast armslængdeprincip. Det indebærer, at jeg altid vil stå mindst halvanden meter fra musikerne og være adskilt fra dem af en plexiglasvæg, så jeg på ingen måde kan røre dem eller omvendt,” fortæller Søren Pind.

Den nyudnævnte forsanger kan også afsløre, at orkestrets kommende turné vil foregå i udvalgte forsamlinghuse i Venstres bagland, og at tidligere Statsminister Lars Løkke Rasmussen er med som gæstesolist.

Løkke på førsteviolin
“Det bliver mindeværdigt. Jeg skal synge og Lars Løkke Rasmussen spille førsteviolin til en lang række fantastiske venstre-klassikere,” siger Søren Pind og tilføjer, at repertoiret blandt andet vil bestå at hits som Hvem skal nu betale, De gamle bukser, Løkken er ikke gods eller guld, Ølhunden glammer, Leaving on a jetplaneIngen regning, Suspicious Minds og mange andre.

Anonyme kilder internt i DR erklærer imidlertid, at udpegningen af Søren Pind udelukkende skal ses som et forsøg på at forhindre fremtidige nedskæringer i statsradiofonien.

Endvidere fortæller samme anonyme kilder, at såfremt Søren Pinds udnævnelse ikke er nok til at forhindre fremtidige nedskæringer i DR, vil generaldirektør Maria Rørbye Rønn sælge Kaj og Andrea til NOMA og kompostere Søren Ryge Petersen.