Foto: Johannes Jansson, norden.org

Foto: Johannes Jansson, norden.org

Sidste år kom det frem, at sugardateren Lars Løkke Rasmussen mødes med magtfulde mænd for penge. Nu er han aktuel med en dokumentarfilm, som dykker dybere ned i den 54-årige statsministers liv.

“Vi nåede ikke at udveksle to sætninger, før han spurgte, om jeg ville se hans sommerhus i Skagen. Jeg var fuld. Jeg gjorde det.”

Ovenstående er et uddrag fra den nye DR3-dokumentar En ualmindelig hverdag, der handler om Lars Løkke Rasmussen, statsministeren, der blev kendt, da han stod frem  som sugardater i Berlingske med overskriften “A-kassedirektør fik enetid med Løkke for 50.000 kroner”.

Udsendelsen er en opfølger på dokumentaren Midt i en drøm om den 28-årige Gina Jaqueline, der ligeledes sugardater.

Som sugardater har Lars Løkke Rasmussen været sammen med rige og magtfulde mænd for penge, håndsyede italienske sko og lækkert undertøj.

Easy peasy at sugardate
Prostitution eller politisk korruption vil nogle nok kalde det, og det kan det også sagtens være, erkender Lars Løkke. Men for ham har sugardating været mange ting:

“Der er for eksempel rigtig mange, som har troet, at jeg dengang valgte at sugardate, fordi jeg var overfladisk og kun gik op i materielle ting, og at jeg ikke havde nogen respekt for mig selv. Men jeg gjorde, som jeg gjorde, fordi jeg overskred nogle grænser, da jeg var amtsborgmester (i Frederiksborg Amt, red.). Så det var rigtig, rigtig easy peasy for mig at sugardate, fordi jeg har gjort ting, der er meget værre,” siger han og understreger, at det selvfølgelig er privat-Lars og ikke statsminister-Lars, der gør ting for rige mænd.

Advarer andre politikere
“Man kan nok sige, at jeg har levet et voldsomt liv, i forhold til hvordan de fleste lever. Jeg synes ikke, jeg lever et kedeligt liv i dag, men jeg lever på mange måder et meget idyllisk liv. Og det er kommet bag på mig, hvor godt jeg egentlig kan lide, når tingene fungerer,” siger Lars Løkke og tilføjer:

“I dag har jeg plads til at fokusere på de ting, jeg i virkeligheden gerne vil. Og jeg har det bedre end nogensinde.”

Til andre politikere, der overvejer at sugardate, siger han:

“Skån jer selv. Hvis I overhovedet kan styre jeres nysgerrighed, så gør det. Har du gjort det én gang, så kan du lige så godt gøre det igen. Skaden er sket.”