Foto: Agnete Schlichtkrull, DR

Den tidligere Deadline-vært følger op på programmer om utroskab og åbne forhold med at udgive små historier bag på Kellogg’s-pakker om, hvem han har haft sex med.

“Så var der Camilla fra B&U-afdelingen. Det var et dejligt samleje.”

Sådan starter en af Adam Holms sexhistorier, som man i løbet af de næste par uger vil kunne læse bag på cornflakespakker i hele landet. Fortællingen handler om en DR-medarbejder, som Holm havde sex med til en julefrokost, mens hans kone samtidig havde sex med en fjerde person i et andet land.

Historierne har overskriften Cereally Non-Monogamous og kommer i kølvandet på den tidligere Deadline-værts program Jeg er utro og hans optræden i podcasten Uafbrudt samleje, hvor han fortæller om sit åbne ægteskab.

Coco Pops og sex som samlingspunkt
“Jeg synes, det er vigtigt at snakke om, at man altså kan blive tiltrukket af andre mennesker, selvom man er i et forhold, og at man kan flirte med de andre mennesker og så måske også have dejlig sex med de andre mennesker og dernæst fortælle den brede offentlighed om, at man har haft dejlig sex med de her mennesker,” fortæller Adam Holm, der er glad for, at Kellogg’s gik med til et samarbejde.

“Cornflakes, Coco Pops og andre morgenmadsprodukter står i næsten alle hjem og kan fungere som samlingspunkt på en travl morgen, hvor forældre kan fortælle deres børn, at mor og far – eller mor og mor eller far og far – faktisk har andre sexpartnere end hinanden, og at den slags er helt OK.”

Hvis historierne bliver en succes, overvejer Holm også at udgive dem på Ga-Jol-pakker og i kinesiske lykkekager. Han understreger, at alle kvinderne er anonymiseret, og at han har haft sex med endnu flere end dem, som skal optræde på cornflakespakkerne.

Unge kvinder kan ringe til Holm
“Hvis de alle skulle med, ville det kræve, at en familie købte en ny pakke Frosties hver dag i de næste mange år,” griner den 50-årige vært, der afslutter hver sexfortælling med et nummer, hvor man kan ringe til ham, hvis man vil høre mere om åbne forhold.

“Det er vigtigt, at vi udbreder kendskabet til andre levemåder, især blandt yngre kvinder, som måske ikke er klar over, hvor berigende det kan være at have sex med en tidligere Deadline-vært. For nu at tage et tilfældigt eksempel.”

RokokoPosten har ikke kunnet få fat på Adam Holms kone for at høre hendes mening om projektet, men Holm forsikrer om, at hun synes, det er superfedt.