Foto: Steen Brogaard, ft.dk

Foto: Steen Brogaard, ft.dk

Prostituerede har analsex hele dagen, og det får man covid-19 af, lyder det fra flere socialdemokrater, der derfor kræver øjeblikkeligt forbud mod sexkøb.

De utallige anale penetrationer, som foregår i sexkøbsbranchen, er en bombe under folkesundheden, især når det gælder smitte med coronavirus. Det mener socialminister Astrid Krag og Camilla Fabricius (S), der begge tidligere har udtrykt bekymring for sexarbejderes sundhed.

“Nu mener Detektor og andre såkaldt kloge mennesker, at man ikke får hofteskred eller ødelagte tarmveje af at lade sig penetrere af adskillige mænd hver eneste dag. Der kan jeg bare sige, at det er jeg ikke enig i, og nu er der så kommet noget nyt, som gør købesex vildt farligt, nemlig coronavirus,” siger Camilla Fabricius, og Astrid Krag tilføjer:

“Du kan jo ikke spritte hele endetarmen af indvendig, så der er stor risiko for, at smitten sætter sig der, og når den næste i køen så kommer ind, er det bare smitte, smitte, smitte. Husk, at anus udgør en smittefare på linje med rotter og myg, så man bør faktisk gemme den væk og ikke bruge den til alt muligt klamt.”

Vil foreslå advarselsklokker
Astrid Krag og Camilla Fabricius bakkes op af deres socialdemokratiske folketingskollega Rasmus Horn Langhoff, som går skridtet videre og foreslår, at alle, der inden for de seneste tre måneder har været engageret i købesex – enten som køber eller sælger – skal udstyres med en klokke, så folk kan høre, når de nærmer sig, sådan at de kan holde behørig afstand.

“Der kan være tusindvis af smittede allerede, så et forbud løser i sig selv ikke problemet med smitte til os andre. Vi ved jo, at prostitution er en lyssky affære, så man ved aldrig, om kassedamen i Netto eller sygeplejersken i lægehuset går og prostituerer sig i smug. Eller om bankmanden, som man trykker i hånden, når man møder op for at få omlagt sit realkreditlån, lige har haft udløsning i en prostitueret kvindes coronainficerede anus,” siger han.

Meget godt med corona
De tre socialdemokrater er enige om, at hvis det lykkes at få flertal for et forbud på grund af covid-19, viser det, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget.

“Vi har længe villet prostitution til livs, fordi det som bekendt er en skamplet på det moderne velfærdssamfund. Vi har bare ikke haft opbakning til at gennemføre det, men nu, hvor vi med vores skrækscenarier har påvist, at prostituerede og deres kunder er farlige smittebærere, får piben nok en anden lyd. På den måde er det meget godt,” lyder det fra Astrid Krag.