Foto: Virrage Images, Bigstock

Foto: Virrage Images, Bigstock

Håndsprit er for kvinder og bøsser, mener 38-årige Kent Ingemann, der ikke er spor bange for corona. En coronavirus, der bor i nærheden af Kents lever, fortæller, at det er gensidigt. 

“Her er simpelthen så godt for mig at være.”

Sådan lyder det fra SARS-CoV-2_*∞, der bor tæt på en lever tilhørende den 38-årige lastbilchauffør Kent Ingemann fra Esbjerg.

Den selvsikre chauffør har offentligt proklameret, at han ikke er bange for coronavirus, og at han derfor hverken behøver at vaske hænder eller bruge håndsprit.

“Det er kun kvinder og bøsser, der bruger håndsprit. Rigtige mænd tørrer hænder i bukserne,” siger han.

Nægter at ændre adfærd
Kent, der tilbringer det meste af sin tid alene på vejene eller i lejligheden i Esbjerg, erkender, at han er lidt stolt af sig selv.

“Verden er gået amok, men jeg er ikke bange. Jeg kan ikke se nogen grund til at ændre adfærd bare for at undgå, at en eller anden usynlig dims gør mig syg,” siger han og tilføjer, at rigtig mange af de mennesker, der modtager de varer, han transporterer rundt i landet, har det som han.

“Vi ændrer altså ikke adfærd, bare fordi de fine står i fjernsynet og siger, at vi skal.”

Uviljen mod at ændre adfærd blev SARS-CoV-2_*∞’s held. Det var nemlig via et såkaldt fistbump, at den fandt frem til Kents lever.

Kun skræmmende perfekt
Det morer SARS-CoV-2_*∞, at Kent ikke er bange for den eller dens utallige slægtninge.

“Det er sjovt, at Kent ikke er bange for mig, for jeg er nemlig heller ikke bange for Kent,” siger den og tilføjer, at det eneste skræmmende ved Kent er, at han er skræmmende perfekt.

“Mange af os går til grunde, før vi når destinationen, så jeg har været heldig.”

SARS-CoV-2_*∞ fortæller, at den ankom til Kents krop via en lang række transitstationer, heriblandt et nys, et rat, en papkasse, nogle fingre og en madpakke.

“Det var, da Kent åbnede madpakken og begyndte at spise, at jeg så mit snit til at hoppe ombord,” siger den.

Om det bliver Kent eller SARS-CoV-2_*∞, der vinder i sidste ende, er endnu umuligt at sige. Kent Ingemann er dog sikker på, at skulle han blive syg, vil det ikke være noget at tale om.

“Sådan en virus skal sgu ikke komme og true mig. Den er jo lillebitte, og jeg er stor og løfter vægte, så hvad skulle den lige kunne gøre mig?”

SARS-CoV-2_*∞ erkender, at den er langt mindre end Kent. Alligevel er den klar til at tage kampen op.

“Må den bedste organisme vinde,” siger den.