Foto: _jure, Bigstock

Foto: _jure, Bigstock

De bliver altid glemt, og deres ønsker havner nederst i bunken. Selv RokokoPostens chefastrolog forbigår dem, og de må hellere vænne sig til det, for det bliver ikke bedre.

Det er surt at være født i Tvillingernes tegn. Sådan har det altid været, og det er ikke anderledes i år. Tvillingerne er det usynlige stjernetegn, og det præger naturligvis de mennesker, der er født i det. De udvikler en personlighed, hvis man da kan tale om en sådan, som udmærker sig ved sit fuldstændige fravær af alt, der kan vække folks opmærksomhed.

Selv RokokoPostens chefastrolog, Henny Agerbæk, der ellers er et vakst og opvakt menneske, glemmer gang på gang tvillingerne.

“Det er så grelt, at jeg engang havde en mand født i Tvillingernes tegn inde til en konsultation, men han faldt fuldstændig i ét med tapetet, så jeg glemte, at han var der, og tog hjem. Jeg opdagede det først dagen efter, hvor han stadig sad på sin plads i min klient-lænestol,” fniser hun.

Glemsel årsag til skilsmisser
Det er ikke uhørt, at mennesker født i Tvillingernes tegn er blevet skilt, fordi deres tilstedeværelse er så usynlig.

“Ægtefællerne finder nye partnere uden at være klar over, at de er utro. De tror, at de er single, fordi de har glemt, at de var gift med deres tvillingepartner. Som regel bliver misforståelsen først opdaget, når ægtefællen vil giftes med sin nye kæreste, fordi myndighederne har registreret, at vedkommende allerede er gift. Så vælger mange at lade sig skille fra deres tvillinge-ægtefælle, hvilket giver mening, fordi de alligevel har glemt, at de fandtes,” siger hun.

Ikke noget årshoroskop
Af disse grunde bør det ikke komme bag på tvillingerne, at de ikke, som de øvrige stjernetegn, kan læse deres årshoroskop i RokokoPosten.

“Jeg må indrømme, at jeg fuldstændig havde glemt det,” siger Henny Agerbæk og understreger, at hun ikke vil påtage sig ansvaret:

“Det ligger til Tvillingernes tegn på grund af … nogle stjerner og sikkert også andre himmellegemer, men jeg kan ikke lige huske, hvilke der er tale om. Tvillingerne er født til at blive glemt, og de kan lige så godt vænne sig til det, for det bliver aldrig bedre.”