Foto: Masterplan Studios, Bigstock

Foto: Masterplan Studios, Bigstock

“Jeg gider ikke stå i skyggen af 2020,” siger det helt nye år, som derfor planlægger at gøre tingene endnu værre for menneskene end det gamle år.

“Hvad nu, hvis coronavirussen pludselig muterede til en zombievirus, så alle plejehjemsbeboerne forlod deres værelser og stavrede rundt i gaderne på jagt efter hjerne, men uden at nogen anede uråd, fordi de lignede søde gamle mennesker?”

Året 2021 tænker højt, med store armbevægelser og skøre indfald. Det handler om at blive vildere end 2020, som størstedelen af Jordens befolkning var glade for at sige farvel til.

Også en boss bitch
“Men 2020 vil blive husket, mens jeg er udset til at være sådan et fesent mellemår, inden vaccinen for alvor slår igennem. Det gider jeg ikke. Jeg er også en boss bitch m/k,” siger 2021, der lige nu svinger mellem zombieapokalypse og dræbermeteor som de to begivenheder, der skal slå året fast som særlig vildt.

“Jeg talte med de andre år om det, og 1989 var sådan lidt: ‘Hvorfor ikke blive kendt for noget godt, ligesom jeg blev kendt for Murens fald?’ Men den oplagte kandidat til det er at få udrullet en vaccine, og der er 2020 kommet mig i forkøbet – igen! Så nu vil jeg se verden brænde, kællinger!”

Racialiserede zombier
2021 har ikke kun store tragedier planlagt. Også lidt trælse ting vil være allestedsnærværende, såsom pludselige nedlukninger, der kun gælder folk med tre børn i skolealderen, og en endnu større genopblomstring af mode fra 1990’erne.

“Jeg kommer til at byde på flere fedtede pandehårsstrimler, mere Zoom-bøvl og endnu en komplet blank adelig kvinde, der vil sætte fokus på racisme ved at udtale ord forkert, hvorefter alle kommer efter hende med argumenter, der har stjålet fra en YouTube-forelæsning. Identitetspolitik kommer i det hele taget til at fylde meget, fordi vi skal diskutere, hvorvidt zombierne er racialiserede,” siger 2021 og tilføjer, at Peter Faber til den tid vil være løbet tør for gode sange, som DR kan skaffe rettighederne til, hvorfor fællessangen vil bestå af DJ Aligators “Blow My Whistle”, Dr. Bombays “Rice & Curry” og Hit ‘n’ Hides “Space Invaders”.