Foto: Endho, Pixabay

Foto: Endho, Pixabay

“Er det bedre at smitte danskere med min hudsygdom end at pisse dem af ved at nægte at give dem hånden?” En ung muslim er i tvivl og beder RokokoPosten om hjælp.

Kære RokokoPosten

Jeg er muslim, og så ved I jo godt, hvad klokken er slået: Jeg hader alt, der er dansk, og jeg tænker kun på, hvordan jeg kan ødelægge dansk kultur og danske værdier.

Derfor har jeg heller aldrig givet hånd til drenge eller mænd. Det bliver danskerne tit rigtig forargede over, og det er godt, for det er jo kun derfor, vi gør det. Så har vi noget at snakke om, når vi mødes i moskéen. Nogle gange bliver det lidt trivielt hele tiden kun at udtænke terrorplaner, og så er det godt med lidt letbenet sladder om de vantro danskere.

Nå, men nu er det bare sådan, at jeg har fået en hudsygdom, som har angrebet mine hænder. Min læge siger, at den er meget smitsom, så nu kan der gå flere måneder, hvor jeg risikerer at smitte andre, hvis jeg rører ved dem eller deres ting. Det er jeg megatræt af, men så kom jeg til at tænke på, at jeg måske kan begynde at give hånd, så jeg smitter en masse vantro danskere med min klamme hudsygdom.

Hvis jeg gør det, ville tiden, til jeg bliver rask, føles lidt mere meningsfuld. Men så skal jeg jo røre ved danskerne, og vil jeg virkelig nedværdige mig til det?

Venlig hilsen 
mig

Kære dig

Sikke da et dilemma, du er havnet i!

Kan man undlade at give hånd for at sende et signal om egen overlegenhed, hvis man samtidig har en hudsygdom, der kan få selv de allermest håndtryksivrige mennesker til at opføre som dengang, vi gik og var bange for corona?

Det er din pligt som muslim at provokere ikke-muslimer ved ikke at give hånd, men pga. din hudsygdom vil det være mere provokerende at gøre det.

Du spørger, om du virkelig vil nedværdige dig til at give vantro hånden. Her bør du dog huske, at du ikke blot skaber forargelse, hvis du rører ved dem med dine smitsomme hænder. De bliver både sure og syge, så på en måde er det jo en dobbelt sejr.

Omvendt kan man selvfølgelig risikere, at det ender med, at danskerne helt holder op med at ville give hånd. Men den tid, den sorg. Skulle det ske, kan I jo bare begynde at insistere på det.

Venlig hilsen
RokokoPosten